Jeres favoritter i 2018

Jeres favoritter i 2018

Tænker du tit over hvilke produkter der egentlig er bestsellere? Får du inspiration af hvad andre bedst kan lide? Det gør vi i hvert fald! Her kommer vores bestsellere fra kategorierne hudpleje, masker, makeup og det produkt flest har genkøbt. 

Hvilket hudplejeprodukt købte i mest? 

I var ikke i tvivl, overhovedet ikke faktisk! Jeres favorit produkt er vores Aloe 99% All-Around Soothing Gel fra Holika Holika. All-around gelen i den lille søde indpakning kom hjem til en masse af jer, faktisk næsten dobbelt så mange som nummer to over bestsellere. Den oprindelige gel var på 55ml, men grundet jeres kærlighed til aloe vera på tube har vi tilføjet dens storesøster på hele 250ml til vores sortiment. De koster henholdvis 49,- og 79,-.

Hvilken maske var jeres favorit?

I var vilde med masker, helt vilde! Jeres favorit var Skin Rescuer Sheet Mask Hyaluronic Acid fra Holika Holika, men i var også vilde med de andre masker fra Skin Rescuer serien, Skin Rescuer Sheet Mask Collagen og Skin Rescuer Sheet Mask Vitamin C kom ind som anden og tredje mest solgte maske. We get you - de er SÅ lækre! Derfor har vi også i 2019 fået de sidste to masker i serien, nemlig Skin Rescuer Sheet Mask Peptide der er en lækker anti-aging maske, da den både øger elasticiteten og kollagenproduktionen i huden. Den anden fra serien er Skin Rescuer Sheet Mask Madecassoside som er fantastisk mod uren hud, da den indeholder centella asiatica, lavendel og kamille der alle er gode til, at bekæmpe betændelse, mindske irritation og inflammation samt fjerne overskyden olie i huden. 

Hvilket makeupprodukt fik flest med hjem?

Læbestiften der føles som vand? Den har i elsket. Vores Water Drop Lip Tints har været jeres absolutte favoritter, både farven Plum og Grapefruit står nu hjemme hos mange af jer og det er vi virkelig glade for. Vi er selv vilde med den lækre og sjove følelse de giver på læberne. De føles nemlig som vand, er mere en læbepomade end en læbestift, farven holder utrolig længe og kan klare både mad og drikke! Hvis du ikke har set det, så kan vi tippe om vores to nye farver af tints, nemlig Water Drop Lip Tint Strawberry og Water Drop Lip Tint Cherry.

 

Hvilke produkt kom i tilbage efter igen og igen?

Hvilket produkt bliver købt igen, igen og igen? Baby Silky Foot One Shot Peeling fra Holika Holika der er en syv dages mirakelkur til trætte fødder med tør hud. I løbet af syv dage fjerner peelingen død hud på fødderne. Måske så du da Katrine Nielsen testede produktet? Hvis ikke kan du både se og læse om hendes oplevelse med fodpeelingen lige her (swipe for at se peelingen in action).

Jeg vil gerne sige et hjerteligt tak, til alle jer deres handlede k-beauty hos os i 2018. I gør det muligt for os, at forsætte med det vi elsker allermest! Tusind tak!


Skriv en kommentar