Snegleslim i hudpleje, hvad kan det?

Snegleslim, hvad kan det?

Snail mucin eller snegleslim/sneglesekret, som det hedder på dansk, lyder måske skørt - måske endda lidt ulækkert? Men denne ingrediens er ekstremt populært i Sydkorea grundet dens mange fantastiske effekter på huden. Snegleslim kan afhjælpe en lang række forskellige hudproblemer og være en fantastisk ingrediens til en masse forskellige hudtyper. 

Hvad er det?

Snegleslim er den slim vi ser når snegle bevæger sig. De producerer denne slim for, at beskytte deres sarte hud (hvorfor det også er fantastisk på vores huden).

Moden hud

Snegleslim er klinisk testet for blandt andet den virkning på moden hud. Her er det blevet konkluderet, at sneglesekret har en effekt på hudens tekstur og kan afhjælpe rynker og fine linjer.

Tør hud

Snegleslim er ydermere ekstremt fugtgivende og har en rigtig god effekt på både tør og dehydreret hud. Samtidig giver det en smuk, smuk glød. 

Uren hud

Ingrediensen er også kendt for sin effektive virkning på uren hud. Snegleslimen virker beroligende, helende og anti-inflammatorisk hvilket er essentielt i kampen mod uren hud, bumser og akne. Snegleslim er ikke kun beroligende og får udbruddet til at fremstå mindre rødt og betændt. Snegleslim hjælper også huden med at hele sig selv, og heler altså urenhederne og mindsker fremkomsten af fremtidige bumser og uren hud. 

Pigmentforandringer og akne-ar

Min personlige favorit-effekt ved snegleslim er dens effekt på pigmentforandringer, akne-ar og mørke pletter. Den lysner pletterne og ensarter huden, så de hurtigere forsvinder (hvem har ikke prøvet et stædigt ar i ansigtet, som er evigheder om at forsvinde? I know I have!)

Er du også blevet nysgerrig på, at prøve mirakelingrediensen i din hudpleje? Så kan du tage et kig på vores udvalg af produkter med snail mucin.

Har du nogen spørgsmål, brug for vejledning eller lignende? Så er du velkommen til at skrive til mig på irn@koriicosmetics.dk


Skriv en kommentar