HVAD ER K-BEAUTY?

K-beauty er forkortelsen for Korean Beauty og indeholder både hudpleje og make-up.

I Sydkorea er pleje af huden et kulturelt fænomen der har traditioner der strækker sig langt tilbage i tiden og er en integreret del af samfundet.

Sydkorea er det bankende hjerte indenfor kosmetisk innovation, hvilket også ses i de ingredienser de bruger, f.eks. snegleslim, bi-gift og søstjerneekstrakt. De koreanske kvinder forsøger at opnå en fejlfri og kridthvid porcelænshud, og de bruger gerne mange produkter for at opnå den perfekte hud, nogle helt op til 17 produkter.

Renserutinen er essentiel indenfor K-beauty, for at sikre en hud fuldkommen fri for snavs, make-up og ikke mindst forurening. Hudplejerutinen er målrettet at lysne, udjævne og balancere huden, for på denne måde at opnå den førnævnte perfekte hud.

K-beauty går ud på at pleje huden inden det går galt. Af den grund er solfaktor også et nærmest helligt produkt i Korea, og hele den koreanske hudplejerutine går ud på at forebygge og imødekomme hudens individuelle behov, frem for som vi ofte ser i Vesten at bruge ”fix-it” løsninger, når uheldet er ude.

Generelt er koreansk hudpleje kendetegnet ved at have en målrettet effekt, hvad enten det er lysnende, blødgørende eller udjævnende. Der er altså rig mulighed for at finde produkter der matcher ens egen hudtype og imødekommer de individuelle problematikker.

Er du blevet nysgerrig på k-beauty? Her kan du læse mere om den koreanske 10 trins hudplejerutine.